Implantaten

Verwijspraktijk voor Implantologie

Naast een algemene praktijk voor mondzorg, is CTI Warmond gespecialiseerd in Implantologie.

De praktijk is als een van de weinigen gecertificeerd en fungeert als verwijsprakijk voor Implantologie. Veel tandartsen in de omgeving verwijzen hun patienten door naar Implantoloog Herman Middelweerd, erkend lid van de NVOI.

NVOI-erkenning

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) is de wetenschappelijke vereniging voor tandartsen en kaakchirurgen die betrokken zijn bij de implantologie. De NVOI stelt voorwaarden aan de vaardigheden en kennis van tandartsen voordat zij erkend worden als implantoloog. Niet alle tandartsen die zich uitgeven voor implantoloog zijn namelijk erkend door de NVOI.

Herman Middelweerd heeft ruim 30 jaar ervaring in implantologie en is bevlogen met zijn vak bezig. In juni 2015 heeft Inez van de Poll, voorzitter van de NVOI, een gouden speld uitgereikt aan Herman Middelweerd voor zijn jarenlange enthousiaste en vakkundige bijdrage aan het Consilium Implantologicum en voor zijn onvermoeibare inzet voor de Implantologie Overleg Commissie (IOC) van de NVOI. Als lid van het Consilium was hij onder andere bezig met de ontwikkeling en bewaking van criteria waaraan de (kandidaat-)implantoloog dient te voldoen.

Op de website van de NVOI kunt u algemene informatie vinden: www.nvoi.nl.

Meer informatie?

Voor specifieke informatie over uw situatie en mogelijkheden met betrekking tot implantologie, kunt een afspraak voor een intake maken. Aan de intake zijn kosten verbonden: deze zijn conform de tarieven zoals vastgesteld door de NZa, De Nederlandse Zorgautoriteit.

Aan de hand van de intake wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan en de begroting wordt samen met u doorgenomen. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen welke kosten al dan niet vergoed worden.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie: 071 – 301 17 38 of mailen naar info@ctiwarmond.nl.